Predsjednik opštine Bijelo Polje, Zaključkom br. 01 - 37 od 03.06.2019. godine utvrdio je Nacrt Lokalnog plana zaštite životne sredine Bijelog Polja 2019 – 2023. godine, i obavezao Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj opštine Bijelo Polje, da shodno Odluci o načinu i postupku učešća lokalnog stanocništva u vršenju javnih poslova („Službeni list Crne Gore – opštinski propisi“, br. 34/11), sprovede javnu raspravu.  

 

PLAN JAVNE RASPRAVE

 

Javna rasprava će se održati od 03.06.2019. do 18.06.2019. godine

Nacrt Lokalnog plana zaštite životne sredine Bijelog Polja 2019 –2023. godine će se:

  • Objaviti na sajtu opštine Bijelo Polje www.bijelopolje.co.me
  • U štampanoj formi učiniti dostupnim svim zainteresovanim građanima u prostorijama Sekretarijata za ruralni i održivi razvoj (kancelarija br. 1 II sprat Sportski centar Nikoljac).

Centralna javna rasprava o Nacrtu Lokalnog plana zaštite životne sredine Bijelog Polja 2019 – 2023. godine održaće se u sali Skupštine opštine Bijelo Polje, dana 17.06.2019. godine sa početkom u 10:00 h.

Pozivaju se građani, privredna društva, preduzetnici, nevladine organizacije (NVO), organi, javne službe, mjesne zajednice, ekološka udruženja i sekcije, lovačka i ribolovačka udruženja i ostali zainteresovani da učešćem u javnoj raspravi i svojim sugestijama, komentarima, prijedlozima, kritikama isl. daju svoj doprinos kako bi sadržaj ovog Plana bio što kvalitetniji

Primjedbe, prijedlozi i sugestije dostavljaju se Sekretarijatu za ruralni i održivi razvoj Opštine Bijelo Polje, u pisanoj formi, na adresu Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj, Opština Bijelo Polje, ul. Slobode bb, preko arhive, do kraja javne rasprave, ili na e-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj i Radna grupa za izradu ovog Plana, razmotriće sve primjedbe, sugestije i prijedloge učesnika u javnoj raspravi, nakon čega će sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj rapravi koji će biti dostupan javnosti preko sajta opštine Bijelo Polje.  

Opština Bijelo Polje

Sekretarijat za ruralni i održivi razvoj


Nacrt Lokalnog plana zaštite životne sredine Bijelog Polja 2019 – 2023. godine možete preuzeti ovdje...pdf

Zaključak predsjenika u vezi Nacrta Lokalnog plana zaštite životne sredine Bijelog Polja 2019 – 2023. godine možete preuzeti ovdje...pdf