OPŠTINA BIJELO POLJE
Radna grupa za izradu Akcionog plana
Daje na javnu raspravu

Nacrt Akcionog plana za borbu  protiv korupcije u lokalnoj samoupravi za period 2013-2014 godine i  upućuje

J A V N I   P O Z I V

Građanima, organima, javnim službama, privrednicima i preduzetnicima, naučnim i stručnim institucijama, nevladinim organizacijama, udruženjima, medijima i svim drugim zainteresovanim organizacijama, zajednicama i pojedincima.

Da se

Uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta Akcionog plana za borbu protiv korupcije u lokalnoj samoupravi za period 2013-2014 godina.

 

Program javne rasprave
  • Javna rasprava o Nacrtu Akcionog plana počinje objavljivanjem javnog poziva za učešće u raspravi sa programom javne rasprave i Nacrta Akcionog plana za borbu protiv korupcije u lokalnoj samoupravi za period 2013-2014 godina, na internet stranici Opštine Bijelo Polje.
  • Javna rasprava trajaće 15 dana, a sprovest će je Radna grupa zadužena za izradu Akcionog plana i Služba predsjednika Opštine.
  • U okviru Javne rasprave o Nacrtu Akcionog plana održat će se okrugli sto dana 03.10. 2013 godine u sali Opštine sa početkom u 11 časova.
  • Prijedlozi, sugestije, primjedbe i komentari na Nacrt Akcionog plana za borbu protiv korupcije u lokalnoj samoupravi za period 2013-2014 godina, mogu se dostaviti Opštini Bijelo Polje, ul. Slobode bb ili na fax 050 432 393 kao i na e-mail adresi Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
  • Radna grupa za pripremu i izradu Akcionog plana za borbu protiv korupcije u lokalnoj samoupravi za period 2013-2014 godina, će razmatrati prijedloge, sugestije, primjedbe i komentare učesnika javne rasprave i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.
Radna grupa za izradu Akcionog plana


NACRT AKCIONOG PLANA ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE U LOKALNOJ SAMOUPRAVI (2013-2014) možete preuzeti ovdje...pdf