Na osnovu člana 14 Odluke o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova (''Sl.list CG'' – Opštinski propisi broj 034/11 ) , čl. 167 Zakona o lokalnoj samoupravi ( ''Sl.list CG'', broj 02/18 i 34/19 ) Sekreterijat za finansije Opštine Bijelo Polje, utvrđuje:

 

PROGRAM  JAVNE  RASPRAVE

 

1. Povodom Nacrta odluke o budžetu Opštine Bijelo polje za 2020. godinu organizuje se javna rasprava, koja će trajati 15 dana. Javna rasprava počinje 15.11.2019. godine.

2. Nacrt naznačene Odluke objaviće se na veb sajtu opštine Bijelo Polje: bijelopolje.co.me

3. Centralna javna rasprava održaće se dana 25.11.2019. godine, u sali Skupštine opštine Bijelo Polje, sa početkom u 13 časova.

4. Pozivaju se građani, privrednici, mjesne zajednice, nevladine organizacije, organi i javne službe, i stručne institucije, kao i druga pravna lica, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta Odluke.

5. Primjedbe, prijedlozi i sugestije dostavljaju se Sekreterijatu za finansije, ul. Slobode bb, Bijelo Polje, kao i na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

6. Javnu raspravu sprovešće Sekreterijat za finansije.

 

 

SEKRETERIJAT ZA FINANSIJE

OPŠTINA BIJELO POLJE

 


Zaključak o utvrđivanju Nacrta odluke o budžetu Opštine Bijelo polje za 2020. godinu možete preuzeti ovdje.... pdf

Nacrt odluke o budžetu Opštine Bijelo polje za 2020. godinu možete preuzeti ovdje.... pdf